به چه دلیل زبان انگلیسی یاد می گیریم؟

به چه دلیل زبان انگلیسی یاد می گیریم؟

به چه دلیل زبان انگلیسی یاد می گیریم؟ امروزه به دلیل گستردگی زبان انگلیسی در اکثر امور، نه تنها در کشورهایی که انگلیسی زبان رسمی آنهاست، بلکه در دیگر کشورها نیز انگلیسی، زبان بخش عظیمی از مردم بومی است. لذا جهت برقراری ارتباط با مردم سراسر جهان، دسترسی به اطلاعات، پیشرفت های شغلی و … نیازمند زبانی واحد و آسان هستیم.

در طی این سال ها به جهت سرعت گسترش فرهنگ، سبک زندگی و توسعه اقتصادی و قدرت نظامی بریتانیا، زبان انگلیسی به دلیل محبوبیت و سهولت استفاده، به عنوان زبان بین المللی برگزیده شده است. بنابراین به جای یادگیری چندین زبان، همه مردم با یادگیری یک زبان واحد، قادر شدند فاصله هایی را که به جهت تنوع زبان های مورد استفاده در کشورهای گوناگون ایجاد شده بود، بردارند.

در دنیای مدرن امروزی نیز برای استفاده راحت تر و بهتر از رایانه، اینترنت، شبکه های اجتماعی و تکنولوژی جدید نیاز به یادگیری زبان کاربردی آنها که عمدتاً انگلیسی می باشد، داریم.

چرا زبان انگلیسی بین المللی است؟

انگلیسی زبان رسمی کدام کشورهاست؟ انتخاب زبان انگلیسی به عنوان زبان بین المللی دلایل بسیاری دارد. یکی از مهمترین دلایل بین المللی بودن زبان انگلیسی، قدرتمندی صنعت دریانوردی کشور انگلستان و رفت و آمد زیاد افراد انگلیسی زبان به سایر کشورهاست. پس از کشف قاره بزرگ آمریکا، ویرجینیا اولین مستعمره بریتانیا شد و انگلیسی زبان ها به سرعت فرهنگ، سبک زندگی و زبان خود را در کشورهای تحت سلطه گسترش دادند.

مستعمرات بریتانیا به سبب موقعیت اقتصادی و نظامی و گاهاً به اجبار زبان انگلیسی را به عنوان زبان رسمی خود برگزیدند. حتی بعد از اعلام استقلال این کشورها، زبان انگلیسی به علت سادگی دستور زبان و لغات همچنان به عنوان زبان رسمی مورد استفاده قرار گرفت.

انگلیسی زبان رسمی کدام کشورهاست؟

امروزه کشورهایی که زبان انگلیسی در میان مردمانشان بیشترین کاربرد را دارد، و یا انگلیسی زبان رسمی کشورشان می باشد، کشورهای انگلیسی زبان می نامند. کشورهای انگلیسی زبان شامل کشورهای انگلستان، اسکاتلند، ایرلند شمالی و جنوبی، آمریکا، کانادا (به جز استان کبک که زبان رسمی آن فرانسوی است)، استرالیا و نیوزلند می باشند.

چه سنی برای یادگیری زبان دوم مناسبتر است؟

امروزه یادگیری زبان دوم برای کودکان در خانواده ها از اهمیت ویژه ای برخوردار است. بسیاری از زبانشناسان میان آموزش زبان مادری (زبان اول) و زبان دوم تفاوتی قائل نمی شوند. آنها بر این باورند که ما زبان دوم را نیز همانند زبان مادریمان یاد می گیریم. این در حالیست که عده دیگر نظری کاملاً متفاوت دارند.

از دیدگاه چامسکی، زبانشناس آمریکایی و بر اساس نظریه (دستگاه اکتساب)، نوزاد از زمانی که به دنیا می آید به صورت کاملاً ذاتی نوع خاصی از توانایی برای فراگیری زبان دارد. این توانایی به او کمک می کند که زبان مادریش را به سهولت فرا گیرد. به اعتقاد او در محدوده زمانی خاصی، انسان نهایت آمادگی را برای یادگیری زبان دوم دارد. اما یادگیری زبان دوم (برای مثال زبان انگلیسی) حتی از زمان تولد نیز امکان پذیر است، اما سنین 4 الی 12 سال بیشترین بازده یادگیری را دارند.

زبانشناسان معتقدند که اقدام به یادگیری زبان دوم بعد از سن بلوغ، ممکن است منجر به بروز مشکلاتی در روند یادگیری زبان شود. مثلاً میتوان به طولانی شدن پروسه یادگیری و دشواری در تلفظ صحیح لغات برای زبان آموز اشاره کرد. اما با تنوع روش های یادگیری در دنیای امروز، هیچ امری غیر ممکن نیست. همه ما می توانیم از هر سنی شروع به یادگیری کنیم و با تکرار و تمرین و انتخاب شیوه صحیح و کارآمد، مطالب را به بهترین شکل یاد بگیریم

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *